Tebex är en helhetsleverantör inom kablage och kabelstammar med anor som sträcker sig ända tillbaka till 50-talet. Tebex erbjuder sina kunder alla typer av kablagelösningar. En lokal producent och global leverantör med mottot “Vår leverans ska vara den bästa lösningen för ditt behov”. 

totallosningar

Med mer än 40 år i branschen kan Tebex idag effektivisera och optimera lösningar åt sina kunder på många olika sätt. Genom att tidigt i processen inleda ett samarbete med sina kunder kan de med hjälp av sin expertis och erfarenhet komma med förslag och råd för att lösa kundens behov.

Tebex kom till Westart för att få en ordentlig uppfräschning av sin dåvarande webbsida i samband med sitt 40-års jubileum som företag. Man ville ha en webb som kändes modern och snygg och hade själva vissa idéer från att ha inspirerats av några av världens ledande teknikföretag. Samtidigt som de ville ha en ordentlig uppdatering av utseendet ville de också få en bra struktur på sidans innehåll för att tydligt kunna presentera sin verksamhet och sina produkter mot sidans besökare. Man ville även enkelt kunna administrera sidans innehåll allteftersom behov uppstår.

“Tebex gav oss stort förtroende för hela processen och bad oss ta fram ett designförslag utifrån deras önskemål och idéer. Förslaget vi tog fram täckte både Tebex och vår vision om att skapa en välorganiserad och modern site med mycket bilder i kombination med enhetlig färgprofilering” – Niki Weiss

extra3_singlewires

Länk till Tebex

 

Projektgrupp

  • Klas Zettergren

    Partner, Sales, Project Manager Kontakta

  • Mikael Westman

    Production Manager Kontakta

  • Niki Weiss

    Art Director Kontakta