roslagsbyggare

COBAB Sverige AB bildades ursprungligen i början av 60-talet i den lilla byn Spillersboda utanför Norrtälje i Roslagen under Namnet Roslagsbyggare. Från start och fram till år 2007 fokuserade verksamheten främst på småhusbyggande och gjorde så mycket framgångsrikt. I samband med försäljning år 2007 breddades verksamheten till att även innefatta större entreprenadsuppdrag och något år senare genomförs ett namnbyte till COBAB Sverige AB. COBAB är idag en byggentreprenör med över 100 anställda och verksamhet i hela Storstockholmsområdet och utför alla möjliga olika sorters bygg- och anläggningsentreprenader i de mest skiftande uppdrag och projektstorlekar.

upplands-brodepan-2-218x360

COBAB satsar för att modernisera sina it-system och önskade ta fram en ny plattform för att på bästa sätt möjliggöra framtida planerade satsningar. I första steget handlade det om att skapa en helt ny, mobilanpassad webbsida för företages kunder, samarbetspartners och personal. I nästa steg skulle ett utökat intranät för de anställda kopplas till webben och i framtiden önskar man även kunna knyta ännu mer funktion till att ligga baserad på webben. För tredje gången valde COBAB att ge Westart förtroendet som webbyrå och leverantör av det man efterfrågade. Detta värdesätter vi massor!

 “Med en bra grundidé och med mycket engagemang från Cobab kunde vi bygga en välstrukturerad och intelligent hemsida som vi hoppas de får mycket nytta och nöje av!” – Westart

Länk till COBAB

Projektgrupp

  • Klas Zettergren

    Partner, Sales, Project Manager Kontakta

  • Mikael Westman

    Production Manager Kontakta

  • Niki Weiss

    Art Director Kontakta