Norrtäljeföretaget West Art Communication AB förvärvar åländsk webbyrå

Förvärvet är en del i West Art Communication ABs satsning på att stärka kompetensen och växa på den åländska marknaden. Förvärvet skall också ge befintliga kunder hos båda företagen ett bredare utbud på digitala tjänster.

Vi har redan ett antal större kunder på Åland, och vill nu satsa ännu bredare. Kettla är en väletablerad åländsk byrå med en fin kundbas. Detta tillsammans med den starka designkompetensen som finns i Kettla gör affären viktig för oss.
– Klas Zettergren, VD West Art Communication

Kettla i sin tur är glada att bli en del i ett större bolag som jobbar internationellt, med flera kompetenser, däribland ett väldigt starkt tekniskt kunnande. Detta tillsammans med alla andra styrkor och stabilitet som finns i större bolag.

West Art Communication jobbar idag både lokalt och internationellt med flera större kunder – vilket ger mig som AD större möjlighet att utvecklas och få samarbeta på väldigt intressanta och roliga projekt
– Niki Weiss, f.d. AD Kettla

För West Art Communication ABs befintliga kunder, stora som små, kommer detta betyda tillgång till en större och bredare kompetens inom AD och UX-design, samt en ännu stabilare partner inom webb/systemutveckling och design.

Det är svårt att hitta duktiga formgivare för webb, och ännu mera sällsynt att samtidigt få möjlighet att ta del av en befintlig kundbas. Det känns också jättekul att jobba mer mot Åland och att se vad en fördjupad relation till kunderna på Åland kan leda till.
– Klas Zettergren, VD West Art Communication

Kontaktperson på West Art Communication:
Klas Zettergren – VD
klas@westart.se
070-751 21 73

Om West Art Communication AB
Vi är en webbyrå nära Stockholm. Vi gör din hemsida i WordPress, smidig systemutveckling, komplexa molntjänster och integrationer. Vi jobbar bland annat med PHP, MySQL, jQuery och liknande förkortningar; oroa er inte, ni behöver inte veta vad dessa betyder (lita på oss; det är bra grejor). – Låt oss programmera din dröm.
Adresser: Stockholmsvägen 30, Norrtälje | westart.se